料理王国さんの企画でエスキスのリオネルシェフ、成田シェフパティシエ、
スブリムの加藤くんと愛媛に食材を見に行きました。
魚介、雉、ジビエ、柑橘とたくさんの素晴らしい食材と生産者さんに出会えました。
一番印象に残ったのは泳ぐイノシシ。
以前からLATUREでも使っていたのですが、瀬戸内海の荒波を泳ぐなんてすごいです。
アスリートジビエなので美味しくなるはずです。今後も使っていきたいと思いました。
あっ愛媛ってみかんジュースの出る蛇口があるんですね(笑)
“Ryori Okoku”, one of the famous magazines on cooking in Japan,
invited us to Ehime to search for good ingredients.
Mr. Lionel ( the chef of Esquisse), Mr. Narita (the pastry chef of Esquisse),
Mr. Kato ( from Sublime), and I enjoyed the trip together.
A lots of great ingredients like seafood,peasants, games, and citrus
were found and producers welcomed us.
I was so surprised at swimming boars in Seto Inland Sea most.
Boar meat is one of my favorite ingredients but athlete ones!
I look forward to cooking them!
Oh, I can’t forget to let you know;
They do have faucets in Ehime, and Orange juice really runs from them :))