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食材探しの旅〜愛媛〜 A journey to Ehime to search for good Japanese ingredients

料理王国さんの企画でエスキスのリオネルシェフ、成田シェフパティシエ、

スブリムの加藤くんと愛媛に食材を見に行きました。

魚介、雉、ジビエ、柑橘とたくさんの素晴らしい食材と生産者さんに出会えました。

一番印象に残ったのは泳ぐイノシシ。

以前からLATUREでも使っていたのですが、瀬戸内海の荒波を泳ぐなんてすごいです。

アスリートジビエなので美味しくなるはずです。今後も使っていきたいと思いました。

あっ愛媛ってみかんジュースの出る蛇口があるんですね(笑)

 

“Ryori Okoku”, one of the famous magazines on cooking in Japan,

invited us to Ehime to search for good ingredients.

Mr. Lionel ( the chef of Esquisse), Mr. Narita (the pastry chef of Esquisse), 

Mr. Kato ( from Sublime), and I enjoyed the trip together.

A lots of great ingredients like seafood,peasants, games, and citrus

were found and producers welcomed us. 

I was so surprised at swimming boars in Seto Inland Sea most.

Boar meat is one of my favorite ingredients but athlete ones!

I look forward to cooking them!

Oh, I can’t forget to let you know;

They do have faucets in Ehime, and Orange juice really runs from them :))

 

        

 

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